vineri, 9 mai 2014

We're GOLDEN !
Melodia care mă inspiră astăzi.A trecut deja o săptămână de când m-am întors la Cluj şi lucrurile au reintrat în normal,fenezia zilelor de marţi şi miercuri combinată cu calmul după-amiezilor de joi şi vineri şi leneveala din weekend mi-a lipsit. Viaţa de student şi implicit cea de cămin e presărată cu multe momente minunate iar uneori chiar şi cele mai puţin minunate fac deliciul unor discuţii târzii,la fel de târzii ca orele la care reuşim de obicei sa ne punem să dormim.

Săptămâna ce a trecut mi-am propus să nu mai stau în casă, să nu mai lenevesc, să mă mişc mai mult, să ma bucur de vremea prietenoasă şi de soarele ce ne încântă cu prezenţa din ce în ce mai des. În weekend voi participa la cununia civilă a unei prietene şi sper ca acest soare minunat să ne încânte cu prezenţa pe tot parcursul evenimentului.În dimineaţa aceasta am reuşit minunata performanţă de a mă trezi la ora 7 pentru a ajunge la ora 8 la sport, aceasta fiind prima dată cand reuşesc să ajung la ora de sport semestrul ăsta şi sunt tare mândră de mine.  Trezirea la ora 7 a fost o adevărată performanţă în sine, după doar 3 ore de somn.


Am o pasiune pentru pantofi (pastelaţi, drăguţi, adorabili, perfecţi, cu toc, fără toc, de piele, de lac, de piele întoarsă, de toate felurile) şi sper că vă plac balerinii mei că ei în mod sigur nu prea mă plac pe mine, ei şi majoritatea papucilor pe care-i deţin. Singura pereche care nu ma kilăreşte sunt papucii de casă, aşa am ajung eu după doar câteva zile de mers mai mult pe jos să fiu încălţată mai mult în plasturi.


În altă ordine de idei vreau să vă prezint pe scurt un proiect  OSUBB ce se va desfăşura în perioada următoare. Este vorba despre şcoala de vară, JSU, ce are loc în fiecare an în vară şi se adresează elevilor de clasa a11a ce sunt doritori să vadă cum e viaţa de student şi ce implică ea mai exact.
            Participanţii vor petrece două săptămâni în Cluj,vor fi cazaţi în căminele din campusul HAŞDEU vor participa la cursuri şi seminarii în cadrul facultăţilor pentru care au optat iar la sfârşitul acestor două săptămâni vor avea o mini sesiune pentru a reuşi să înţeleagă cât mai bine viaţa de student. Participarea la cursuri nu va fi singurul lucru pe care îl vor face în Cluj, vor avea ocazia să viziteze atracţiile turistice ale oraşului iar în cămin se vor organiza tot felul de activităţi, seri sociale şi alte cele.
             Eu am fost participant la cea de aVa ediţie a Junior Summer University (JSU) în 2012 şi pot să vă spun că a fost o experientă unică pe care nu o voi uita niciodată, JSU fiind şi locul în care m-am convins că voi veni să studiez la Cluj aşa că, grabiţi-vă să vă trimiteţi aplicaţiile, aveți timp până în data de 22 mai 2014, ora 23:59, să vă înscrieţi!

Mai multe detalii găsiţi pe https://www.facebook.com/juniorsummeruniversity Kisses !!!

Follow me on Facebook !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu